Samarbeidspartnere


Jon Lundemoen
Jon Lundemoen jobber som internasjonal stylist, og har veldig bred erfaring innenfor bransjen. Jobber til daglig som freelance stylist, her jobber han både med tv, magasiner og personal shopping.
Han er også en god del ute og reiser i utlandet, hvor han driver med personal shopping turer i forskjellige storbyer. Jobber også med en rekke forskjellige kjendiser, samtidig som han også styler "vanlige" folk i gata.
Jon er utdannet make-up artist, frisør og stylist.
Samtidig jobber han som skribent, og skriver en del repotasjer for forskjellige magasiner, ved siden av at han driver sin egen moteblogg: www.jonlundemoen.com.

Jon er spesialist innenfor make-up, og er vår ambassadør på Ripar Cover Makeup.

Ta kontakt på: 456 16 638   
Send en epost til Jon
Lone Lodberg 
SOL PMU`s markedspartner i Danmark. 
Lone markedsfører SOL PMU ved å holde workshops og oppfølging av klinikker i Danmark. Lone utfører også behandlinger med permanent makeup.

Kontakt Lone Lodberg om du ønsker en workshop ved din klinikk, eller ønsker informasjon om permanent makeup på mail: lonelod@hotmail.com eller
mobil: +47 92204970
Sølvi Strifeldt
Sølvi er Visagist - make-up artist - og har bred erfaring innen faget. Hun har bistått med sin ekspertise innenfor de fleste bransjer som bla. TV, reklame, musikkvideoer, magasiner og bøker, samt opptredener og show.
Hennes kunnskap om make-up og skjønnhet blir etterspurt i kjente magasiner som Det Nye, KK, Kamille, Alt for Damene, TOPP, Kvinneguiden.no og Klikk.no. Hun har også vært make-up artist i Bli-Ny spalene i KK.

Sølvi har jobbet med bla. Morten Abel, Kathrine Sørland, Charlotte Thorstvedt, Per Heimly, Elisabeth Andreassen, Alexandra Joner, Anine Stang, Mira Craig, Lillian Muller, Cecilie Skog, Else Kåss Furuseth, Petter Solberg m.fl.
Ellers har hun jobbet på prosjekter som GUINNESS rekordbok, X-factor, Robinson Winter, Top Model og mange flere, og det vil komme mer på kanaler som TLC og Fashion One TV.
Med andre ord har Sølvi en solid bakgrunn som make-up artist, og nå skal hun beære Sol PMU med sine kunnskaper.
Sølvi skal hjelpe til i klinikken til Sol Permanent Make-up med medisinsk kamuflasje makeup fra Ripar Cover.

Har du spørsmål vedr Ripar Cover make-up, så ta kontakt med Sølvi via epost: post@solpmu.com

Sandra Edlund er SOL PMU`s markedspartner i Sverige. Sandra markedsfører SOL PMU ved å holde workshops og oppfølging av klinikker i Sverige. Sandra utfører også behandlinger med permanent makeup.

Kontakt Sandra Edlund om du ønsker en workshop ved din klinikk, eller ønsker informasjon om permanent makeup på mail: info@sandrae.com eller
mobil: +46 739 35 3655

Sandra kan også utføre behandlinger med permanent makeup ved din klinikk, om du ønsker et ekstra tilbud på menyen!

Klinik34 er vår samarbeidspartner i Gøteborg.
Klinik34 vil kjøre kurs for Sol PMU AS og selge Ripar Cover Make-up.
www.klinik34.se

Lene Alexandra (LA) har jobbet lenge med seg selv og den nye musikken sin. Nå har hun klar med en samling låter som spenner fra klassikere til nytt materiale – og jobber for fullt som Lifestylecoach og personlig trener
www.lenealexandra.com

 

Klinikker jeg anbefaler for Medisinske Hudbehandlinger:

Ellipse Klinikken
utører enkelte behandlinger hos meg. Info kommer. 
www.ellipseklinikken.no

Atelier Restylane
Stockholm, Sverige
www.atelierrestylane.se

Klinikker jeg anbefaler for hud/kropps behandlinger:

Clinic 81 Hud & Fotpleie
www.clinic81.no